Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

Acties op luchthavens en in Den Haag tegen vakantiebelasting

ANVR Persbericht 16 Sep.07

Op diverse luchthavens zal de ANVR gedurende de ochtend van Prinsjesdag, dins-dag 18 september, actie voeren. Zij deelt campagnestickers uit om de voorgeno-men vakantiebelasting een halt toe te roepen. Ook zal de ANVR zich in Den Haag met beeld en geluid presenteren op het grote videoscherm bij de tribunes op de Korte voorhout.

Duizenden passagiers die op het punt staan te vertrekken van de luchthavens Am-sterdam, Rotterdam en Eindhoven ontvangen op Prinsjesdag, dinsdag 18 septem-ber, tijdens de ochtenduren de campagnesticker stopvakantiebelasting.nl. Deze kunnen zij op hun koffers en tassen plakken om zo de actie te ondersteunen. De ‘ophalers en wegbrengers’ worden met de sticker verwezen naar de website om de petitie te ondertekenen. Na één week van actievoeren hebben op dit moment al zo’n 25.000 mensen hun protest laten horen via www.stopvakantiebelasting.nl.

In Den Haag, waar op Prinsjesdag de plannen bekend worden gemaakt, laat de ANVR tussen 10.00 en 15.00 uur van zich horen via een groot scherm bij de tribunes op Korte Voorhout. Met de radiocommercial (ook te beluisteren via de website) en het beeld van de sticker wil de ANVR het publiek verwijzen naar de website om te-gen de voorgenomen vakantiebelasting te stemmen.

Alle reacties en steunbetuigingen die consumenten en organisaties via de website www.stopvakantiebelasting.nl hebben laten horen, zullen binnenkort op ludieke wij-ze worden aangeboden aan de leden van de Tweede Kamer en Kabinet.

----------------------------------
Voor meer informatie: ANVR, Mirjam Dresmé, Hoofd Communicatie, tel. 030 – 669 70 33
Kijk voor het exacte aantal reacties op www.stopvakantiebelasting.nl.


Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN