Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

Ook BARIN in actie: ikverticket.nl

Reisrevue E-mailnieuwsbrief nr. 232, 12 Sep.07 door Juri Ket

Ook BARIN komt in actie tegen de door het kabinet aangekondigde vliegtax. De airline-organisatie lanceert de speciale protest-site WWW.IKVERTICKET.NL .

Met advertentiecampagne
BARIN is tegelijk gestart met een advertentiecampagne in landelijke dagbladen en posteractie op de airports. In de opvallende advertentie (click op advertentie) staat een oproep om zich via de site tegen de vliegtax uit te spreken.

De vereniging richt zich tot 'iedereen die van de luchtvaart gebruik maakt of in de reis- en luchtvaartbranche werkzaam is'.

ANVR: Stopvakantiebelasting.nl
De ANVR startte al eerder een online petitie. Op de site Stopvakantiebelasting.nl waren woensdag 19 september inmiddels meer dan 30.000 'proteststemmen' uitgebracht. Die ANVR-actie loopt zeker tot begin oktober.

De branchevereniging dreigt bovendien naar de rechter te stappen indien het kabinet de tickettax niet alsnog schrapt.Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN