Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

Transavia.com belast vliegtaks door

Zakenreis.nl NIEUWSBRIEF 20 Dec.07

Transavia.com is per direct van start gegaan met het heffen van de vliegtaks. Dit omdat de Eerste Kamer op 18 december jl. heeft ingestemd met het Belastingplan. Als onderdeel van dit Belastingplan voert de Nederlandse overheid vanaf 1 juli 2008 een belasting in op alle vanuit Nederland vertrekkende vluchten. Op alle transavia.com-vluchten, die op of na 1 juli 2008 vanuit Nederland vertrekken wordt de vliegbelasting direct in rekening gebracht. Voor (retour)vluchten die vanuit het buitenland naar Nederland gaan is geen vliegbelasting verschuldigd. De vliegbelasting bedraagt 11,25 euro per persoon voor vluchten binnen de EU tot en met 2.500 km. Voor vluchten vanaf 2.500 km geldt een tarief van 45 euro per persoon.
Passagiers die al geboekt hebben voor een vlucht na 1 juli 2008 zullen door transavia.com benaderd worden voor de bijbetaling van de nog niet betaalde belasting.

Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN