Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

Luchtvaart trekt fel van leer

PNL - Platform Nederlandse Luchtvaart Nieuwsbrief - 3 Jun.08

De internationale luchtvaartorganisatie IATA, met KLM-topman Peter Hartman als een van de spitsspelers, heeft opnieuw hard uitgehaald naar de overheid, die de luchtvaart volgens de belangenclub met allerlei toeslagen een nieuwe crisis heeft ingejaagd. De nood in de luchtvaartsector is zo hoog gestegen, dat in de wandelgangen van de IATAtop in Istanboel wordt gesuggereerd om uit protest tegen de lakse overheidshouding maar eens een dag niet te vliegen, meldt de Financiële Telegraaf vanmorgen.
„Wat we als sector in veel opzichten met kostenbesparingen, investeringen in moderne, zuinigere motoren en tal van andere maatregelen weten te redden, wordt zo het raam weer uitgepiest met stijgende en nieuwe toeslagen van de overheid. Of het achterwege blijven van maatregelen, zoals de inrichting van een Europees luchtruim, waarover al jarenlang alleen maar wordt gepraat, maar geen knopen worden doorgehakt met reusachtige onnodige kosten als gevolg”, zei de zwaar geďrriteerde KLM-president.

Bron: De Telegraaf

Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN