Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

Transavia.com start vluchten vanaf Duitse luchthaven Weeze, mede ingegeven door de Nederlandse vliegbelasting.

www.luchtvaartnieuw.nl 25 Jul.08

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij transavia.com vliegt vanaf november ook vanaf de Duitse luchthaven Weeze. Met ingang van 5 november voert de KLM-dochter elke woensdag een vlucht uit tussen Weeze en Gran Canaria. Dat heeft een woordvoerster van transavia.com vrijdag (25 juli) tegenover Luchtvaartnieuws bevestigd.

Topman Onno van den Brink liet eerder al weten dat zijn maatschappij overwoog om vluchten uit voeren van vliegvelden over de grens, mede ingegeven door de Nederlandse vliegbelasting.

Transavia.com geeft met de start van de vluchten gehoor aan de oproep van touroperators, die steeds vaker het verzoek van passagiers krijgen voor vluchten vanaf Weeze. Reisorganisaties Thomas Cook Nederland, Thomas Cook Duitsland en TUI Nederland gaan de stoelen voor transavia.com verkopen als onderdeel van een pakketreis. De vluchten zijn niet te boeken voor passagiers die met een los ticket naar het Spaanse vakantie-eiland willen vliegen.

Een woordvoerster van transavia.com laat tegenover Luchtvaartnieuws weten dat de activiteiten op Weeze niet ten koste gaan van huidige operaties in Nederland. “Het gaat om additionele vluchten.”

Click on: www.luchtvaartnieuws.nl

Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN