Terug naar berichten overzicht | Opmerkingen bij reacties op IkVerticket | Terug naar de homepage BARIN 50th anniversary

Media Berichten over de Vliegbelasting

IATA-STAND OVER DUURZAAMHEID OP SCHIPHOL

DE PERS.nl Klimaat - 22 Oct.08

Op Schiphol is een informatiestand over duurzaamheid geopend door Giovanni Bisignani(62), Director General & CEO van de International Air Transport Association (IATA).
Op de stand kunnen passagiers zien wat de luchtvaartsector doet om zijn emissies te beperken.
De stand staat in Lounge 3 en blijft twee maanden op Schiphol staan. Schiphol is de eerste luchthaven in Europa waar deze stand te bezichtigen is. De stand werd door Bisignani geopend in aanwezigheid van Peter Hartman, president-directeur van KLM, Huib Gorter, voorzitter van de Board of Airlines Representatives in the Netherlands(BARIN), en Maarten de Groof, Executive Vice President & CCO van Schiphol Group.

De bijeenkomst was een gezamenlijk initiatief van de IATA, BARIN, KLM en Schiphol Group. Onder de noemer ‘Geen rem op ontwikkeling in de duurzame luchtvaart!’ ging Giovanni Bisignani in op de meest recente wereldwijde ontwikkelingen voor een duurzame luchtvaart.

Peter Hartman, Huib Gorter en Maarten de Groof belichtten duurzaamheid vanuit Nederlands perspectief.
Hierbij vroegen zij aandacht voor het scheppen van het vereiste klimaat, waarin daadwerkelijke verduurzaming van de luchtvaart kan worden
gerealiseerd.


Terug naar de homepage | Terug naar berichten overzicht

Wilt u meer informatie over de Board of Airline Representatives In the Netherlands, bezoek dan de BARIN website.

Ikverticket!

Meer luchtvaart nieuws:
Bron: www.luchtvaartnieuws.nl

Ikverticket.nl is een initiatief van BARIN, Board of Airline Representatives In the Netherlands.

Disclaimer

© 2007 - 2019 BARIN